steki sezonowane na sucho
-
Cote De Boeuf Marmur
140,00 zł – 280,00 zł -
Cote De Boeuf Standard
105,00 zł – 210,00 zł -
Filet Mignon Premium
56,00 zł – 112,00 zł -
Łopatka Wagyu
145,00 zł – 580,00 zł -
Mostek wagyu
150,00 zł – 750,00 zł -
New York Premium Extra Marmur
66,00 zł – 165,00 zł -
New York Standard
48,00 zł – 120,00 zł -
Ossobuco wagyu
50,00 zł – 100,00 zł -
Porterhouse Premium
125,00 zł – 375,00 zł -
Rib Eye Premium Extra Marmur
76,00 zł – 190,00 złOceniono 5.00 na 5 -
Rib Eye Standard
56,00 zł – 140,00 zł -
Stek Wagyu Extra Marmur
200,00 zł – 500,00 złOceniono 5.00 na 5 -
T-bone
110,00 zł – 176,00 zł -
Tomahawk Marmur
156,00 zł – 312,00 złOceniono 5.00 na 5 -
Tomahawk Standard
132,00 zł – 264,00 zł -
Udziec Wagyu
145,00 zł – 580,00 zł -
Żeberka wagyu
150,00 zł – 750,00 zł
Wyroby wędliniarskie premium
-
Boczek dojrzewający
55,00 zł – 110,00 zł -
Burger Wagyu
27,00 zł – 37,50 zł -
Burger wołowy
14,22 zł – 19,75 zł -
Kaszanka meksykańska z podrobami
34,00 zł – 68,00 zł -
Kiełbasa na grilla z suszonymi pomidorami i cheddarem
30,00 zł – 60,00 zł -
Kiełbasa z piersi kurczaka
45,00 zł – 225,00 zł -
Pastrami z mostka w kawałku
60,00 zł – 240,00 zł -
Pastrami z mostka wołowego porcja
30,00 zł -
Schab dojrzewający
55,00 zł – 110,00 zł -
Słonina sezonowa typu Lardo
22,50 zł – 90,00 zł
Zestawy grillowe
-
Zestaw Big Bull
1650,00 złOceniono 5.00 na 5 -
Zestaw Large Bull
930,00 zł -
Zestaw Medium Bull
790,00 zł -
Zestaw Small Bull
400,00 zł