Steki sezonowane na sucho
Wyświetlanie 1–16 z 17 wyników
-
Cote De Boeuf Marmur
140,00 zł – 280,00 zł -
Cote De Boeuf Standard
105,00 zł – 210,00 zł -
Filet Mignon Premium
56,00 zł – 112,00 zł -
Łopatka Wagyu
145,00 zł – 580,00 zł -
Mostek wagyu
150,00 zł – 750,00 zł -
New York Premium Extra Marmur
66,00 zł – 165,00 zł -
New York Standard
48,00 zł – 120,00 zł -
Ossobuco wagyu
50,00 zł – 100,00 zł -
Porterhouse Premium
125,00 zł – 375,00 zł -
Rib Eye Premium Extra Marmur
76,00 zł – 190,00 zł -
Rib Eye Standard
56,00 zł – 140,00 zł -
Stek Wagyu Extra Marmur
200,00 zł – 500,00 zł -
T-bone
110,00 zł – 176,00 zł -
Tomahawk Marmur
156,00 zł – 312,00 zł -
Tomahawk Standard
132,00 zł – 264,00 zł -
Udziec Wagyu
145,00 zł – 580,00 zł